Skolväskor

Skolväskor

Se vårt stora urval av skolväskor från alla de kända märken och figurer.
Vi har ett komplett sortiment med skolväskor från kända märken som Ticket To Heaven, LEGO, Jeva, Disney, Pick og Pack, Fuzzies och andra kända märken. Se och välj skolväskor till barn som ska börja i skolan eller på daghemmet.
Många av våra skolväskor har också matlåda och drickflaska som passar till serien. De hittar du genom att byta kategori i menyn till vänster. Om du önskar att ågnrar din order, har du 14 dagar, från att du tar emot paketet till att sicka tillbaka den. Leveranstiden är 2 - 3 dagar, men boka din beställning innan 16.00, och vi kommer att paket skicka den samma dag.

loading

Klara, färdiga - Första skoldag.

Vid något tillfälle, då blir de kära barn så stora att de måste börja skolan. Och det är en mycket stor dag för både barn och föräldrar. Och det första steget att göra sig redo att gå till skolan, är att välja den första väskan. Idag kan du få skolväskor i många vackra färger och spännande former som är med till att ge ditt barn en bra upplebelse om den allra första dagen i skolan. När du och ditt barn går ut och köpar denn första skolväska så finns det några saker som är en bra idé att hålla ett öga på. T.ex. lynlåsne och bälten vara lätt för barn att använda, eftersom de är många gånger under dagen barnet öppnar och stängar skolväskan. . På heaven4kids.dk sitter vår kundtjänst är alltid redo att hjälpa dig med att hitta den perfekta skolväska