Gummistövlar

Gummistövlar

Här kan du se vårt urval med gummistövlar till barn.
Vi har gummistövlar från många kända märken som Bundgaard, CeLaVi, Trigger och Viking Footwear, som alla är kända för att alltid ha kvalitet i fokus. Många av modellerna är testvinnare och av riktigt bra material som håller för barnens lek och aktiviteter utomhus. Vi har vanliga gummistövlar också och termostövlar som är praktiska när barnen tillbringar mycket tid utomhus både på sommaren men också i de kalla vintermånaderna.
Det är viktigt att man väljer en bra gummistövel till barn med riktigt bra passform eftersom barnens fötter i ung ålder utvecklas, och man kan riskera att barnet utvecklar allvarliga fotproblem om man väljer dåliga stövlar.

Størrelse
Vis Alle Str. 19 Str. 20 Str. 21 Str. 22 Str. 23 Str. 24 Str. 25 Str. 26 Str. 27 Str. 28 Str. 29 Str. 30 Str. 31 Str. 32 Str. 33 Str. 34 Str. 35 Str. 36 Str. 37 Str. 38 M S XS
loading

Snabb leverans


Vi har en mycket föränderlig väder i Sverige, vilket gör ett par gummistövlar är ett must have för alla barn familj.

Boka dina stövlar innan 16.00 och vi kommer att skicka gummistövlarna samma dag, så i snabbt kan ta emot ett par snygga stövlar. Gummistövlar er inte bare med till at hålla barnens föttar torra på en våt dag, men stövlarna är också väldugt lätt för barnet att ta på, uatan alttför stora svårigheter. Gummistövlar är inte bare en annan sko, men också en stor frihet för barnet. På heaven4kids.se kan du hitta gummistövlar i många olika färger, samt med snygga motiver på, som gör det roligt för barner att ta stövlarna på. Och desto färgstraka de är, desto lätter är det för dig at hitta stävlarna, när du ska hämta ditt barn i daghemmet.